Érdeklik a szolgáltatásaink? Küldjön üzenetet!


Események

Nyári Tánctábor az Ifjúságnak idén Esztergomban

2022.07.15

TÁNCTÁBOR 2022. ESZTERGOM ( A Harmónia Táncklub 145. tánctábora ) Szeretettel várunk mindenkit idén nyáron is a Harmónia Táncklub következő tánctáborába. Ahogy már megszokhattátok , most is rengeteg program, tánc, műsor, program-hegyek, sokféle emberke, barát, ifjú hölgyek-urak, társastáncos bulik, új, szuper koreográfiák…, és még sorolhatnánk, mi mindent tervezünk idén nyárra, Esztergomba egy idén új helyszínre! Az időpont: 2022. július 15-21. 7 nap, 6 éjszaka Helyszín: Eszetrgom, Rugby Club Hotel, átlagban 2-3-4 ágyas szobák., Ifjúsági szálláson. Korrekt, tiszta, tágas térrel rendelkező, saját fürdős elhelyezés. Ellátás: Napi háromszori étkezés, reggeli, ebéd, vacsora, mely a Hotel saját éttermében lesz. Utazás: Autóval, telekocsival, megérkezés: 12h-ig! Táncolás feltételei: A Hotel épületében lévő Táncteremben, a Duna partján. Naponta 5 órát fogunk táncolni tanulni, persze két részletben, hogy ne dobd fel a talpad... Este, ill a szabadidőkben bulik, vetélkedők, Angyalkás játék, Bátorságpróba, Tánc-dalfesztivál, Táncverseny, Ki Mit Tud?, Lábszépségverseny, TellVili-erőpróba, meg még ki tudja, mit fogunk kitalálni…! Lesz Társastáncos Party is, dresscode: „DARK-METÁL !! Unatkozni biztos nem fogtok, ezt garantáljuk! Mit tanultok majd? A következőket: Paso doble,, Cha-Cha-Cha, Jive, Angol keringő, Rumba, Hip-Hop, ! Erre az alkalomra készült, vadonatúj koreográfiák… Lesz a szokásos illemtan is, csak hogy a kultúrának is adózzunk! A tánctábor díja, szállással, különbusszal, étkezéssel, tánctanítással, terembérlettel, programokkal: 75.000.-Ft./ fö/ 7 nap (Június 15-én túli befizetés esetén: 80.000.-Ft.) Részletfizetés lehetséges!!! A RÉSZLETEKET EGY KÖVETKEZŐ INFORMÁCIÓS LAPON, A JELENTKEZÉSKOR KÜLDJÜK! Jelentkezés és befizetés a táncórákon, vagy átutalással! Jelentkezni írásban, e-mailben kell, vagy személyesen, az előleggel! A befizetés határideje: 2022. június 15. Az előleg összege minimum 10.000.-Ft, ezzel kell a helyet lefoglalni. A befizetés nyugta ellenében történik! Információk: www.harmoniatancklub.hu, 06-30-9529-477-es telefonon. Székely Attila - Harmónia Táncklub, Bp. (OTP BANK : 11773188-00416601. Közleménybe: NÉV, TEL., Melyik tábor?)

Nyári Táncos Party

2022.07.22

Nyáron kétszer tartunk a Római parton bulit, a Dunakavics Bowling Bárban, annak teraszán. (A másik alkalom aug. 12., péntek), 19-23 óráig. Nem nagy a táncparkett de annál hangulatosabb, jó levegő, welcome pogácsa, free bowling pálya az első órában, free parkolás, társastánc, hölgyválasz, vacsorázási lehetőség. Asztalfoglalás: 06-30-9529-477. Belépő: 2000.-ft.-/fő. Nagyon kérünk NE hozz be üdítőt/ásványvizet/ételt, elvégre ez egy vendéglátó hely, a jegyszedő ellenőrizheti hogy betartod-e a szabályokat...! Kérjük megértéseteket!!! Köszönjük!!!

Valcer Est a Múzeumkertben! No.2.!!!

2022.07.23

Nyári Meglepetés Party a Standard táncok szerelmeseinek! 2022. nyarán három alkalommal várunk Benneteket Budapest centrumában, a Nemzeti Múzeum kertjében lévő AUGUSZT-GERALDINE Cukrászda előtti téren, ahol 17-20 óra között rendezzük meg a "Harmónia Valcer-Estet"! A hangulatos Cukrászda előtt, szabadtéren/jó levegőn, térítésmentesen, remek standard melódiákkal (Angol-, Bécsi keringő, Tangó, Slowfox, Quickstep, Polka, stb.!!! Latin táncok, Rocky, Disco NEM lesznek!) Aki sütizni szeretne, a kerthelységből nézheti a táncolókat, kellemes, ötórai tea feelingben, nem hangos zenével, inkább szombat kora esti, láblógatós, sétálós szituációban! Budapesten egyedülállóan: CSAK STANDARD TÁRSASTÁNCOK - TÉRÍTÉSMENTESEN - JÓ LEVEGŐ - BUDAPEST CENTRUMÁBAN - HANGULATOSAN - HARMÓNIÁSAN!! A zenéket Székely Attila válogatja! A "konferanszié" Pálos Zsuzsa színművész lesz, asztalfoglalás közvetlenül a Cukrászdánál, de aki nem kíván fogyasztani az akár egy összecsukható camping széket is hozhat magával, ahová a lendületes táncolás után lecsüccsenhet! Mivel a "táncparkett" kő, tánccipő felesleges, könnyű nyári, laza öltözéket ajánlunk! Információ az időjárás miatti esetleges esőnapról, egyebekről: 06-30-9529-477, Székely Attila főrendezőtől. www.harmoniatancklub.hu Házigazda a Nemzeti Múzeum, az Auguszt Cukrászda, és a Harmónia Táncklub Budapest közössége. Idén nyáron még két alkalommal, júliusban és augusztusban, mindig szombaton este! A júliusi alkalom "kakkukktojás" tánca: a Cha-Cha-Cha, az összes báli, standard tánc mellett! Budapesten csak nálunk - csak Standard táncok!!!! Várjuk az elegánsabb táncok és a kultúra szerelmeseit!!!

Nyári TáncParty a Rómain!

2022.08.12

Várunk idén nyáron kétszer (07.22./08.12.) a Harmónia Táncklub által szervezett Táncpartyra, a Római parton lévő Dunakavicsba! 19-23 óráig szól majd a kerthelységben, a teraszon a jófajta társastánc muzsika, keringőn át a salsán keresztül a rocky-ig! Vacsorázási lehetőség, hölgyválasz, az első órában free bowling, welcome pogácsa, szabad parkolás, belépő: 2000.Ft.-! Andalogni lehet a Duna parton, lágy esti szellőcske, ha esik akkor benn a különteremben! Ifjak és Örökifjak, bárki jöhet! Asztalfoglalás és infó: 06-30-9529-477. Tisztelettel várunk minden táncrajongót! www.harmoniatancklub.hu Van egy nagyon fontos megjegyzésünk! Ez a lehetőség addig áll fenn számunkra, amig tudjuk garantálni, hogy a Tisztelt Vendégsereg nem hoz be magával üdítőt, ásványvizet, ételt, stb.! A vendéglátónk egy szórakozóhely/étterem, kérünk mindenkit hogy kifejezetten mellőzze a behozott ételeket és italokat! A jegyszedő ellenőrizni fogja ezt a kérésünket, ha lehet, se a rendezőket, se magatokat ne hozzátok kínos helyzetbe! Köszönjük mindenki megértését! Táncos barátsággal várunk mindenkit!

Házaspáros Nyárzáró Hétvége Visegrádon, a Thermal Hotelben

2022.08.26

13. V.I.P. HARMÓNIA TÁNCHÉTVÉGE – VISEGRÁD 2020. AUGUSZTUS 26-28. A sokéves sikeren felbuzdulva, 2022-ben is megrendezzük nyári felnőtt tánctáborunkat a Visegrádi Thermal Hotelben! Szeretettel várjuk a vállalkozó Táncoslábú Örökifjakat! 2022. augusztus 26-28., P.-Szo.-Vas. Tánctanítás: összesen 8 óra, péntek du. 16-18h / szombat 10-12h, 15.30-17.30h / vasárnap de. 10-12h. TÁNCOK: SAMBA, RUMBA, ANGOL KERINGŐ, BOSSANOVA ( ebben a sorrendben) A táncórák helyszíne a pilismaróti Tornacsarnok lesz hatalmas, szellős, parkolóval, öltözővel… A szállás a négycsillagos THERMAL HOTEL VISEGRÁD lesz, 2 ágyas, a Dunára néző, minden igényt kielégítő szobákban, teljes körű wellness-szolgáltatásokkal, reggelivel! Új program!!! Teszünk egy kirándulást a Duna alá is - száraz lábbal!!! :)) Tanít: Székely Attila és Fodor Sári! Árak: 70.000.-Ft./fő ( 2éj, reggeli, wellness, terembér, vacsorai műsor, tánctanítás, különbusz ) vagy 25.000.-Ft./fő ( terembér, asszisztencia, esti buli, tánctanítás ) Jelentkezés: előzetesen szándéknyilatkozattal, befizetéssel/átutalással 2022.06.15-ig. Részletek a táncórákon, vagy a honlapon, szórólapokon. A tábor 15 párnál válik megtarthatóvá, ezért kérjük a szándéknyilatkozat mielőbbi leadását. Mitől V.I.P.? Hatalmas parkettás tornacsarnok nagy parkolóval, Asszisztencia, Szuper szoba, Korrekt tánctanítás, Különbusz, Vacsorai program, Wellness, Reggeli, Meglepi-Kávé...:)))„Kipróbált”-Hangulatos társaság! www.harmoniatancklub.hu www.thv.hu Szeretettel várunk mindenkit ! Székely Attila Átutalás: OTP BANK - Székely Attila 11773188-00416601 Email cím kell!!! Infó személyesen: 06-30-9529-477.

RÓLUNK MONDTÁK

AKIK JÓL ÉREZTÉK MAGUKAT NÁLUNK